marți, 3 decembrie 2013

Muzica

Buna!
In aceasta lumee sunt mii de artisti care compun piese din suflet,din viata si sentimentele lor,dar acestia au in spate o scoala profesionala,si oameni care ii sustin mereu.
Insa,ce credeti despre artistii orfani,cu piese extraordinare?
Acestia au incercat sa supravietuiasca prin orfelinate,si au ajuns super artisti,pe scene mari!
Insa,in Romania nu toate sunt bune si frumoase,si,sa stiti,ca multi artisti romani au fost nevoiti sa plece din tara ca sa-si pretuiasca talentul,insa sunt si multe vise si sperante care nu au continuat,si viata lor este saraca.
Dar,toti artistii romaniei cu idei stralucite,adeseori sunt pacaliti de bursele din alte tari decat romania,si acele tari ne-au furat vedetele,tara noastra producand noi vedete,de care romania nu se bucura fiind ca nu stie sa ii pretuiasaca!
La fel cum nu-si pretuieste nici resursele materiale,aurul,carbunele,petrolul,etc.
Dar mai sunt si uniuni frumoase care mai indeplinesc cateva vise,dar aceste firme nu au destui bani sa-si dezvolte mai multe personalitati unice,bogate care trebuie pretuite.
Deci,Romania are parti bune si rele,este frumoasa,este bogata,in ia locuiesc oameni fantastic de buni,dar si personalitati negative mai sunt,si se pare ca aceste incep sa conduca personalitatile pozitive,transformandu-le in ceva negativ.Asa cum obiectele sunt neutre pana in punctul in care decidem in ce scop le folosim,negativ sau pozitiv,asa si omul,se naste curat,dar contextul si oamenii din jur stabilesc,prin copilaria copilului daca va deveni un om mare,apreciat,sau un om cu personalitate negativa.
As avea o singura rugaminte,sa incercati sa faceti,cat puteti din tara asta,o  tara pozitiva si frumoasa!
Ei,se pare ca am inceput cu muzica,si am continuat cu alt ceva,dar am scris despre un lucru important din punctul meu de vedere.
O zi buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu