miercuri, 4 decembrie 2013

Din ochii altora

Buna!
Pentru mine este buna,dar pentru cei mai timizi,pentru cei cu ochelari,pentru cei cu aparat dentar,pentru cei ce nu vor sa fie "trendy!",cum crezi ca e ziua lor?
In subiectul de acum vreau sa va spun,ca orice om are calitati si defecte.
Sunt sigur ca ati intalnit la scoala,sau in trecere pe undeva,oameni timizi,sau oameni neinteresati de stilul lor vestimentar.
Vreau sa spun ca oamenii blanzi sau timizi nu tebuie considerati cu defecte,dimpotriva,sa fii bland,si sa fii timid te ajuta in multe situatii,mai ales cand se iveste o cearta,un om bland,sau timid,nu va pune paie pe foc,si se va gandi la consecintele vorbelor sale!
Iar va spun ca nu haina face pe om,oameni buni,este invers,dar in zilele noastre acest adevar este o minciuna!Sa stiti ca omul trebuie sa aiba haine curate si ingrijite,atata timp cat respecta aceste reguli,ar trebui considerat un om absolut normal.Un om care nu este pe valul modei,investeste banii in altceva,in lucruri care ii plac lui.Asa cum unii isi cumpara pe banii lor haine,altii isi pot cumpara in acelas timp,cu banii lor,carti,sau telefoane,sau calculatoare!
Dumnezeu nu a facut pe nimeni sarac,omul decide daca va fi muncitor in viata lui,sau va fii nesilitor.
Iar cand vedem pe cineva care poarta ochelari,nu ne apucam si zicem: "-Aragaz cu patru ochi!"sau"-Ni-l si pe ochelaristu' asta!".Oamenii poarta ochelari,fie ca s-au nascut cu vreo boala care le afecteaza vazul,fie citesc prea mult,fie stau prea mult pe calculator si pe alte gadget-uri.La fel si cu cei cu aparat dentar.
Sa incercam sa ne punem in locul acestora,sa vedem,ca nu ne-ar placea ca altul sa rada de noi,iar noi sa fim neputinciosi in privinta asta.
Sa ne gandim,si sa incercam sa ne apropiem de oamenii timizi,blanzi,fiind ca timiditatea ascunde de multe ori o fiinta incredibil de frumoasa.
Dar daca,totusi,aceasta fraza este pentru cei timizi,blanzi,daca totusi vrei sa schimbi felul tau de a fi,pune-te in locul celor marfa,si analizeaza-le aspectele care le fac "marfa",pe acele persoane.Vei reusi sa fii si tu mai "marfa",sau "pe val" ca mainainte.
Cei care citesc,va rog sa tineti cont de cele de mai sus,si incercati sa gasiti partile frumoase ale oamenilor timizi,sau cu ochelari,sau cu altceva cu care credeti voi ca este un defect.
Si mai puneti si voi un comment,puneti-mi intrebari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu