vineri, 15 noiembrie 2013

Incredibil dar adevarat!

Salut!Poate va gandeati la ceva barfe de prin lumea mondena,insa eu va spun altceva decat barfe.
Lemnul este un material incredibil de folositor omului!
Prin ajutorul plantelor primim oxigen,folosim plantele ca si hrana,ca si medicament,si multe alte scopuri utile.
Nu am sa aduc critici la adresa romaniei cum fac altii,ci voi incerca sa-i incurajez sa planteze si sa foloseasca lemnul nu in mod abuziv,si atunci cand taie,sa planteze un puiet in semn de multumire pentru natura.
Natura este un lucru foarte frumos,dar unii se gandesc:"n-am ce face eu in natura,e plictisitoor!",dar cand ne gandim ca natura face parte din noi,si ca atunci cand mergem in padure calcam pe pamant 100% bogat in substante folositoare pentru hranirea copacilor si plantelor,ar trebui sa ne gandim ca natura nu cere,in schimb ofera multe materiale folositoare!
Poate ati vazut reclama de la TV unde un om incearca sa inlocuiasca hartia cu o tableta,dar cand a intalnit "comlicatii"
in momentele delicate,a apelat la hartie,dar a nepretuit hartia incat si femeia sa nu l-a ajutat.Acum nu vorbim de o drama,dar fara hartie,lemn mai precis,nu ne putem desfasura activitatile in pace!Nu ca as fi facut reclama la hartia aceea prezentata,dar mesajul transmis prin intermediul reclamei este foarte adevarat!
Ar trebui sa ne gandim ca natura nu este asa de simpla si plictisitoare pre cum pare,ci este mult mai complexa si uluitoare!
Voi planta cativa zeci de puieti de brad in ghiveci,si cand vor rasari,îi voi planta pe un pamant infestat cu substante toxice,care a fost folosit in industrie.Voi demonstra cat de nepretentios este bradul,si,ca daca-i acordam o sansa,poate trai mandru in convietuire cu omul.
Plantati si voi puieti,unul este destul pentru fiecare,din cati oameni folosesc internetul,daca fiecare ar planta un puiet,am avea o natura mai frumoasa si bogata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu